Сватба в Мидалидаре?

В последните няколко години стана много модерно (и смятаме идейно) провеждането на градинска сватба с изнесен ритуал извън града, т.е. сватбите да се състоят на места, които са различни от местоживеенето на младоженците. Обикновено се избират такива, които впечатляват не само със своята уникалност в природата, а и с добра база, храна и обслужване.

Едно такова място за сватба е Midalidare Estate, с. Могилово. Разположено в близост до магистралата София – Бургас и по средата на България (на 25км от Стара Загора), мястото дава прекрасна възможност за организиране на сватби от гореспоменатия тип, без това да утежнява прекалено много логистиката на хора, независимо в коя част на страната се намират.

Мидалидаре е уникално място за сватба на открито по няколко причини:

1. Дава много възможности! Из цялото село са разположени обекти на винарната, което дава свобода на избор, както за хотелско настаняване, така и за провеждането на сватба на открито, или чрез шатри (ако сватбата ви е по-голяма), които могат да бъдат разположени в големите зелени площи из целия комплекс. Разбира се, има възможност и за сватба на закрито –  в ресторанта на самата винарна (поема до 70-80 човека).

2. Имате цели 4 варианта за изнесен ритуал – една мого желана опция за младоженци, които искат церемония на открито.

3. Хотелската част е изпипана до най-малката подробност. Като се започне от прекрасния и просторен СПА център, премине се през различно обзаведените стаи (предпоставка за различни сватбени снимки), та се стигне до био сапуните, които са поставени из баните. Освен хотелът, има още 2 отделни къщи – едната с ретро дизайн, а другата с модерен. Всичко това е прекрасна възможност да направите вашия сватбен ден запомнящ се.

4. Преди всичко Midalidare Estate е уникална бутикова винарна. Многообразието от подбрани вина ви дава възможност за избор. На сватбата ви ще присъстват отбрани питиета, които да се харесат на всички. Също така насред лозята често експериментираме с младоженците…със сватбени снимки разбира се 🙂

5. И най-важното за вас е, че мястото е почти неизчерпаемо за снимки. 🙂 Имаме възможността да снимаме често там и винаги откриваме нещо ново – или различен ъгъл или различно местенце, на което да направим вашите артистични сватбените снимки.