Сватба в Мидалидаре  – перфектното място за градинска сватба

Градинските сватби придобиват все по-голяма популярност. Възможността да се откъснеш от обичайното си местопребиваване е сигурна предпоставка за още по-добро настроение в сватбения ден. От друга страна, различните опции за реален изнесен ритуал и парти на открито са ключов момент все повече да се търсят подобни локации. Обикновено се избират такива, които впечатляват не само със своята уникалност в природата, а и с добра база за настаняване, храна и обслужване.

 Мидалидаре е уникално място за сватби по няколко причини:

Село Могилово, където се намира Midalidare Estate,  е разположено в близост до магистралата София – Бургас и по средата на България (на 25км от Стара Загора). Това не утежнява прекалено много логистиката на хора, независимо в коя част на страната се намират.

Дава много възможности! Из цялото село са разположени обекти на винарната, което дава свобода на избор, както за хотелско настаняване (до 88 човека), така и за провеждането на сватба на открито. Самото парти се случва в тревните площи на голямата винарна, където отново има няколко опции за разположение на масите. Разбира се, има възможност и за сватба на закрито –  в ресторанта на самата винарна (поема до 86 човека) или в Гастро пъб-а, където бройката е до 80 човека.

Имате цели четири локации за изнесен ритуал. Когато правите сватба на открито, разбира се, че се търси възможност и ритуала да бъде такъв. Важното тук е, че ритуалите не са фиктивни (както се случва на повечето места, особено в София), а се водят от длъжностно лице от община Чирпан. Самите варианти са следните: два при малката винарна, един пред хотела и още един при голямата винарна.

Хотелската част е изпипана до най-малката подробност. Като се започне от прекрасния и просторен СПА център, премине се през различно обзаведените стаи (предпоставка за различни снимки от подготовките), та се стигне до био сапуните, които са поставени из баните. Освен хотелска част със спа центъра, има още три удобни места за настаняване – две къщи (едната пред хотела, а другата при малката винарна) и хотелската част на гастро пъба. Гостите ви, освен парти сватба на открито, ще получат и прекрасната възможност да релаксират преди или след нея.

Преди всичко Мидалидаре е уникална бутикова винарна. Многообразието от подбрани вина ви дава възможност за избор на сватбата ви да има напитки, които да се харесат на всички. Също така лозята са особено фотогенични и често експериментираме с младоженците там.

И най-важното за нас и вас е, че мястото е почти неизчерпаемо за снимки. 🙂 Имаме възможността да снимаме по няколко сватби в годината там и винаги откриваме нещо ново – или различен ъгъл или различно местенце, на което да направим вашите артистични сватбените спомени. Снимки от сватба в Мидалидаре може да разгледате тук .