Винаги се вълнуваме и изпълваме с емоция, когато получим запитване за градинска сватба в Мидалидаре. Влюбени хора, усмихнати и близки приятели около тях, достатъчно време за всичко, красиви места за снимки – все съставки, които са предпоставка за една красива сватба. Винаги се вълнуваме, когато в разгара на лятото имаме подобен род приключения. Карат ни да усетим много силно хората и средата, в която снимаме. Зареждат ни!
Малките сватби до 80 човека са много различни, особено ако са градинска сватба в комплекси като Мидалидаре. При тях няма тежка организация, няма липса на време и безкрайно тичане от една точка до друга. Историята няма нужда от много подправки, а само от сватбен фотограф, усмихнати хора и истинска емоция, която я има в изобилие.
Сватбата на Силвия и Клео започна с късни подготовки на по чаша хубаво вино и студена крафт бира. Младоженецът очакваше нетърпеливо да види своята половинка, а емоцията му беше една от най-искрените, които сме снимали. Последваха двата ритуала – граждански и църковен, след което направихме фотосесия на две различни локации . Обикновено избираме места, които са максимално комфортни за младоженците и по възможност да имат и красив залез. В това отношение Мидалидаре предлага множество опции, от които избрахме най-близките до предстоящото парти. А то се състоя на открито в градината на голямата винарна.

Сватбен фотограф: Димитър Баръмски
Сватбена кинематография: Sky Trip Studio
Сватбена агенция: Cotton Fields
Локация: Midalidare Estate