Сватба във Вила Юстина – вълнуваща емоция сред лозята

В сърцето на прекрасната Родопа планина, сред лозови полета и покачващи се върхове, се случи една от най-вълнуващите сватби на сезона – сватбата на Кристин и Ивайло във Вила Юстина. Това място, обгърнато от магията на природата и елегантността на съвременния сватбен ден, се превръща в идеалната рамка за един от най-специалните моменти в живота на всяка влюбена двойка.
Вятърът леко поклащаше дърветата над дебелите сенки и лозовите масиви наоколо. Гостите пристигаха, прегръщайки тази атмосферата на спокойствие и очакване, подкрепени от коктейли и студени винени напитки. През това време, заедно с младоженците и шаферките използвахме момента да направим кратка сесия в по-високата част на мястото. Последва ритуал с панорамен изглед към планината и снимки с гостите след него. Слънцето вече залязваше и магията на светлината започваше да се случва. Само те двамата, вятъра в косите и топли лъчи, които обагрят всичко в топлина. Това са онези малки и ценни моменти, които ни зареждат истински!
Вечерното парти продължи в шатрата на Вила Юстина, а изненадите бяха една след друга. Невероятен бенд, в който участваха и родителите на булката, и прекрасната Керана се погрижиха танците да не стихват. Много рок и вино се изляга, много песни се изпяха и дори не усетихме кога дойде времето да разрежем тортата. Не ни се тръгваше, беше вълнуващо!

Сватбен фотограф: Art Photo Story
Локация: Вила Юстина
Видеограф: Пламен Бижев
Декорация и координация: Сватбена агенция Алегрия