Изискана сватба в Шато Копса – едно перфектно съчетание на романтика и атмосфера.

Сватбата е един от най-важните моменти в живота ви, а изборът на идеалната локация може да направи този ден още по-специален. Какво може да бъде по-романтично и уникално от сватба във винарска изба, около средновековна крепост, насред лозята? Шато Копса предоставя уникална атмосфера, която обединява вкуса на виното с елегантността на ренесансовата архитектура. Залезът на слънце в преливащите нюанси на винените лозя ще бъде перфектното фоново начало на всеки празник.
Ани и Алекс подчертаха атмосферата на мястото, без да пренебрегват и българските обичаи. След веселите подготовки и доста семпло, и дори можем да кажем, изискано крадене на булката, направиха изнесен ритуал в градината на Шато Копса. Церемонията под открито небе е поетичен момент. Въздухът е изпълнен с лек бриз и трептящите лозови листа създават атмосфера на изключителна нежност.
За фотосесията се разходихме из живописните лозя и хванахме частица от красив залез, въпреки че предпоставката беше за сериозен дъжд, който за щастие не се появи.
Вечерята започна с нежен танц под звездите, а после всички избухнаха подкрепени от нестихващата емоция създадена от Бразз Асоциацията . А Ани се оказа скрит музикален талант като изпя серенада за Алекс, а после и Поли Генова пя за тях двамата! Разбира се, не минахме и без други изненади, като пищна и невероятна заря и това, че на Алекс му се наложи сам да украси сватбената торта, без да вижда какво прави!:)

Локация: Шато Копса
Видеограф: Sky Trip Studio