Александра и Йордан са изключително усмихнати млади хора, които ни спечелиха още от първата ни среща с техния позитивизъм. За локация на сватбата бяха избрали Pasarel Lake Club. Искаха сватба, която да съчетае всичко модерно от съвременните традиции и да е на място, което да бъде предпоставка за парти. 
Сватбите на открито винаги са някак динамични откъм настроение и липсва постоянното напрежение от бързане за какво ли не. Докато гостите  бяха на по чаша питие, улисани в сладки приказки, ние направихме кратка сесия в района на Pasarel Lake Club. Успяхме да хванем приятна светлина и да се насладим на тишината, която ни обгръщаше на моста над язовира. Мястото е изключително красиво и кадрите с дрон са просто мечта.  Разбира се, интимните моменти между тях двамата бяха още по-вълнуващи.
Веднага след фотосесията продължихме с разчувстващ ритуал в приятната зелена обстановка на мястото. И когато слънцето съвсем залезе, танците взеха своето тържествено място. Всичко завърши под ясното и осеяно от звезди небе, искри на бенгалски огън, и с щастливите лица на Алекс и Данчо.

Фотограф: Димитър Баръмски

Локация: Pasarel Lake Club

Декорация: Sophie’s Wedding&Events

Церемониален водещ: Мая Петкова

Видеограф: Framemotion