Вълнуваща Сватба в Мидалидаре Могилово

Винаги се вълнуваме и изпълваме с емоция, когато получим запитване за градинска сватба в Мидалидаре Могилово. Влюбени хора, усмихнати и близки приятели около тях, достатъчно време за всичко, красиви места за снимки – все съставки, които са предпоставка за една красива и емоционална сватба. Подобен род приключения ни карат да усетим много силно хората и средата, в която снимаме. Зареждат ни!
Сватбата на Руслана (тя от България) и Конър (от далечните Щати) започна с късни подготовки на по чаша хубаво вино от избата на Мидалидаре. След това младоженецът очакваше нетърпеливо да види своята половинка, а емоцията му беше една от най-искрените, които сме снимали. Последваха техните обети, в които двамата споделиха чувствата си един към друг, което беше много личен момент. Понякога дори на нас ни е трудно да скрием вълнението си зад камерите и просто ставаме част от всичко. Фотографираме именно тези, истинските моменти!
Последва красив ритуал на открито, който беше съпътстван с много усмивки. Хората искрено се радваха на щастието на двамата и имаше много силни прегръдки след ритуала. Малко преди да залезе слънцето, направихме и кратка фотосесия в лозята – незаменим фон от Мидалидаре. Слънцето нежно ни асистираше и огряваше усмихнатите лица на младоженците. След това последва щуро парти и в типичен международен стил, всички се раздадоха максимално на дансинга.
Сватбите в Мидалидаре нямат нужда от много подправки, а само от сватбен фотограф, усмихнати хора и истинска емоция, която и този път я имаше в изобилие.

Локация: Мидалидаре Естейт
Сватбен фотограф: Art Photo Story
Видеограф: Jeni&Kalin films