Райски залив е китно място за сватби на открито, на брега на язовир Сопот, в троянския балкан. За нас е много специално и винаги ще бъде, тъй като нашата лична сватба също беше организирана там. Поради тази причина, искрено се развълнувахме, когато Дима и Иво ни писаха за сватба там, тъй като този път вече щяхме да сме в другата ни роля – на сватбени фотографи.
Познавайки мястото и района до съвършенство, вече знаехме на кои локации бихме искали да снимаме, така че ни беше необходима само тяхната готовност за приключения. Много държим да запазваме точно тези искрени моменти на емоция, които няма как да бъдат повторени или нагласени. А двамата имаха какво да ни покажат – неподправени, диви и щастливи. 🙂

Как протича една сватба в Райски залив?

Денят започна с бърза подготовка и first look (самостоятелна първа среща на младоженеца с булката), след което направихме кратка сесия из селото до язовира. Последваха ритуалите и малко преди да започне партито направихме втора сесия по залез. А той наистина е райски, с цялата му палитра от нюанси.  Купонът стартира с енергичен първи танц на младоженците и в последствие беше озарен от много усмивки, феноменална заря и бенгалски огън.

Сватбен фотограф: Димитър и Наталия Баръмски

Видео: Георги Хаджийски

Локация и декорация: Райски Залив язовир Сопот