Сватба в Пирин Голф – Сватба в планината

Сватбата на Дони и Митко се състоя в един от най-привлекателните голф клубове – Пирин голф, където романтиката на природата се съчетава със съвременни удобства и елегантност. Там където връхната точка на любовта и приключението се преплитат по удивителен начин!
Познаваме двамата от други сватби, които сме снимали. Респективно познавахме и не малка част от гостите и на тази сватба, което направи денят ни изключително зареждащ и лесен за работа. Стандартно започнахме с подготовка на младоженците, придружена с много усмивки и настроение. Веселите шафери и шаферки помогнаха този момент да бъде емоционален.
На фона на величествената Пирин планина и зелени простори беше първото им виждане, а след това пак там, те казаха своето ДА. А докато слънцето бавно залязваше над върховете на планината, обгръщайки я с топла мека светлина, двамата имаха своето време за сесия по залез. Това е онзи момент, в който се случва магията и ставаме свидетели на връзката помежду им. Симбиозата с природата, предава още по-силно тази атмосфера на невероятна хармония. Всяка снимка е като картина, нарисувана с чисти и неподправени моменти. Планината зарежда – убедени сме, че е така!
След фотосесията сватбеният ритъм продължи с невероятно готино парти в Кънтри клуба на Пирин голф. Добър DJ, живо изпълнение, вдъхновяваща гледка и несравнимата атмосфера създават перфектната обстановка за танци и веселие до изгрев. Завършихме под звездите и светлините на бенгалския огън, където Дони, Митко и техните приятели ни изпратиха подобаващо с емоция. Благодарим!

Сватбена локация в планината: Пирин голф
Видеограф: Пламен Бижев
Диджей: Стоян Петров
Изпълнител: Дичо