Когато заговорим за сватба в София си представяме следното – сесия в приятен градски парк и парти в някоя уютна зала или свежа градина. Сватбата на Дани и Денислав беше градинска. И макар да беше полудневна сватба, каквато скоро не ни се беше случвало да снимаме, всичко се разви много щуро и запомнящо се. Програмата беше стандартна – подготовка, сесия, изнесен ритуал и парти, но всичко просто започваше с по-ранен час.
Подготовката мина неусетно сред много усмивки. След нея младоженците държаха сесията да бъде близо до хотела, но да е в паркова среда. Заложихме на Борисовата градина, място на което снимаме изключително рядко, но за сметка на това се получи страхотно. Забавлявахме се много и с шаферките, които със своите усмивки и прекрасни червени рокли, създадоха много емоция.
София през ранна есен е красива, не толкова гореща и с прекрасна светлина, а просторната градина на Бест Уестърн Хотел Експо е много подходяща за сватба с изнесен ритуал и парти в зелена обстановка. Заформи се невероятен купон, на който младоженците дадоха старт със завидни и неслучайни танцувални умения. Малко преди залеза откраднахме ценни минути, за да му се насладим от покрива на хотела. И като ценители на топлото скриващо се слънце, успяхме да се отбележим с красиви и романтични снимки. Това ни зареди с още доза настроение, което достигна своя апогей във втората част от парти вечерта.

Сватбен фотограф: Наталия Баръмска

Локация: Best Western Plus Expo