Сватба в “бохо стил”

Euvie и Mike се свързаха с нас буквално две седмици преди тяхното сватбено тържество, което бяха предвидили да се случи в Комплекс “Старосел” в тесен семеен и приятелски кръг. Сватбата беше ориентирана в “бохо стил” (bohemian style) и цялостната стилистика и орнаментика беше насочена към това, което за нас като сватбен фотограф е една изключителна възможност да направим различни и красиви сватбени снимки.

Без излишни формалности, организацията започна с лежерна и усмихната подготовка, в присъствието на приятелите на младоженците. С много усмивки и неподправени емоции, всички се насочиха към изнесения ритуал, който се проведе в лозята на комплекса. Там, в типичен западен стил, младоженците прочетоха своите обети и казаха заветното “да” на своята обич.

Сватба в Старосел и сватбена фотосесия в горaта

Често, преди да пристигнем на крайната локация, проверяваме района за места, на които можем да направим сесията. В този случай, бяхме харесали една поляна над селото с иглолистна гора край нея. Понякога много малко е достатъчно за красива сватбена фотография – натурална и неподправена. Именно такава се получи с Mike и Euvie, които без излишно нагласено позиране, просто показаха своята любов пред камерата. Разнообразихме и с няколко случайни снимки из почти празното село, което имаше невероятен летен чар със своята пъстрота на пейзажа.

Партито продължи в един от ресторантите на комплекса, където имаше много смях, тостове и луди танци, както и множество провокации към гостите и младоженците. 🙂

 

 

Сватбена фотография: Димитър Баръмски

Сватбена агенция: Ваня Стил

Диджей: Мирослав Матейски

Място: Комплекс Старосел