Като търсачи на различни приключения се стараем да експериментираме с нещо ново всеки сезон. А в нашата работа на сватбени фотографи винаги има предизвикателства. Този път заложихме на нещо популярно в съвременното визуално изкуство – снимките от птичи поглед. Това е нашата нова страст в сватбената фотография и изключително много ни зарежда и вдъхновява!
Сватбените снимки с дрон показват един по-различен поглед и добавят още по-голяма художествена и индивидуална стойност на историята, която ще получите. При този тип кадри, не знаеш предварително какво ще видиш от високо, но именно това го прави вълнуващо. И това, което можем Ви да гарантираме е, че резултатите ще ви оставят без дъх, а романтиката ще е неповторима.

Сватбена фотография с дрон

Ако вашата локация за сватбата или сватбената сесия е в гората, див плаж край морето, или поляна в планината, то това е предпоставка да имате вълнуващи и креативни снимки с дрон. Дори местата, през които минаваме ежедневно и сме виждали хиляди пъти по един, понякога скучен начин, биха могли да имат нов облик и да предизвикат удивление, когато са заснети от високо. Този тип фотография е много подходяща и по време на изнесени церемонии, особено на места където има пейзаж и красива декорация. Също така, представете си и обща забавна снимка на всички гости от високо! Или красив първи танц на голяма поляна, насред гората?
Ако не можете, то ние сме ви подготвили галерия от кадри, чрез които да усетите красотата на снимките с дрон, съчетана с любов и емоции. Някои от местата, които ще видите не са нови, но със сигурност няма да познаете голяма част от тях. 🙂