Като сватбени фотографи на различни приключения винаги се стараем да търсим нови предизвикателства. Заснемането с дрон става все по-популярно в съвременното визуално изкуство. Снимките от птичи поглед са нашата нова страст в сватбената фотография и изключително много ни зареждат и вдъхновяват!
Сватбените снимки с дрон показват една много по-различна гледна точка, която няма как да бъде видяна по друг начин. Те добавят още по-голяма художествена и индивидуална стойност на Вашата история. В повечето случаи при този тип кадри не знаеш предварително какво ще видиш от високо. Но едно е сигурно – гледката винаги е вълнуваща! И това, което можем да Ви да гарантираме е, че резултатите ще Ви оставят без дъх, а романтиката ще е неповторима.

Сватбена фотография с дрон

Ако вашата локация за сватбата или сватбената сесия е в гората, див плаж край морето, или поляна в планината, то това е предпоставка да имате вълнуващи и креативни сватбени снимки с дрон. Дори местата, през които минаваме ежедневно и сме виждали хиляди пъти по един, понякога скучен начин, биха могли да имат нов облик и да предизвикат удивление, когато са заснети от високо. Този тип фотография е много подходяща и по време на изнесени церемонии, особено там, където има пейзажен фон и красива декорация.
Представете си обща забавна снимка на всички гости от високо! Или красив първи танц на голяма поляна, насред гората! А какво ще кажете за бурни танци, заснети от високо и осветявани само от приглушената светлина на красивите сватбени лампички?
Ако ви е трудно да си представите всичко това, то ние сме ви подготвили кратка галерия от кадри. Чрез тях ще усетите красотата на снимките с дрон, съчетана с любов и емоции.