След натоварен сватбен сезон – късна есен, винаги е много зареждащо просто да хванеш пътя на някъде за различни снимки. Без да планираш хиляди детайли, без да си ограничен във времето, без тълпи от хора около теб.  Просто двама влюбени, един фотоапарат с обектив (новото бижу Nikon Z7 + 35/1,8) и евентуално дрон за различни снимки ако средата го позволява.
С Мартин и Изабел се познаваме от много време, но все се разминавахме в плановете да снимаме заедно и да направим една неподправена love story фотосесия. Е, този път бързо успяхме да се напаснем с времето, да изберем място и концепция, и да го направим.
Локацията беше близо до София и потеглихме навреме, за да сме там малко преди залез, когато светлината е най-мека и приятна. Непринудените моменти са най-ценни в нашата работа на сватбени фотографи и когато работим с двойка, още повече държим на тях. Стараем се да я предразположим, така че тя да бъде искрена в чувствата си,  за да се получи магията. Снимахме едва 30-40 минути, а всеки кадър се получаваше различен и пълен с чувство. Смяха се, забавляваха се, дивяха и дори помечтаха вперили поглед в небето. А ние просто търсехме онези различни гледни точки, с които да покажем тази неподправена емоция.