Изборът на място за празненството след кръщене е може би е една от най-трудните задачи, защото трябва да се съобразиш с много изисквания – да бъде просторно, да е подходящо за деца, да има детски кът, да е комфортно и топло. Тъй като това е важен момент от живота на детето, много родители си мечтаят това събитие да бъде изискано, запомнящо се и приятно за гостите.
Ако вашето дете е родено през лятото, то вие сте истински късметлии! Имате прекрасната възможност да съчетаете кръщенето с рожден ден и да направите едно красиво и стилно градинско парти. Дори да нямате подходящо място за целта, вече се предлагат доста ресторанти с прекрасни градини, в които можете да го организирате. Предимствата са много, но две от най-ценните са:
Децата могат да тичат на свобода, без да се притеснявате за тях, че ще счупят някоя поредна чаша или ще блъснат забързан сервитьор с табла.
Вие няма да сте затворени в някое помещение или зала, а ще сте сред природа, препичайки се на слънце, с чаша студено вино в ръка.
Кръщенето на Самуил беше точно такова – лежерно, с много близки приятели и щури дечица, с прекрасна винтидж украса и вкусен Candy Bar. Самият ритуал по кръщаване се състоя в арбанашки манастир “Св. Николай Чудотворец“, който е в Арбанаси, а партито беше в просторна градина, в близост до Велико Търново. Родителите се бяха погрижили за музика на живо, с което да отпразнуват събитието и рождения ден на малкия, а купонът продължи до късните часове, в които за завършек имаше прекрасна заря.