Всяка година имаме по няколко сватби в Midalidare и винаги, когато пристигне запитване за това място, приемаме възможността с удоволствие. Сватбата на Петя и Денислав беше бутикова и в тесен приятелски кръг – точно като мястото, коeто бяха избрали за нея. Държаха техния ден да бъде изпълнен с много усмивки и добро настроение, без излишната церемониалност на стандартна сватба. Графикът включваше подготовка, сесия, ритуал и вечерно парти на открито.

Градинска сватба в Midalidare

Започнахме стандартно с подготовките, които преминаха в сладки приказки с приятелите, подкрепени с хубавото вино на винарната. След нея продължихме със сватбената сесия, която беше много динамична заради времето, което сменяше своето настроение няколко пъти. Въпреки че обстановката се променяше от изгарящо слънце до проливен дъжд, усмивките не слизаха от лицата на младоженците. Може би това беше причината нито веднъж да не успее да ни намокри сериозно, докато сменяхме различни места за снимки из комплекса. Бяха отделили два часа за сесията, което е предостатъчно време за всеки сватбен фотограф да направи разнообразни снимки.

Midalidare е място, което предлага необходимите удобства всички етапи от една сватба да се случат на едно място или на пешеходно разстояние. Също така предлага няколко опции за ритуал на открито, както и възможност партито да бъде на различни градински места. Нашите младоженци казаха заветното “ДА” под красиво украсена арка в малката винарна на комплекса, а партито продължи в друга част на голяма зелена поляна.

Благодарим на Димитър за невероятните снимки! Уловена е всяка една емоция от нашата сватба…точно както си ги представяхме. Изключителен професионалист!
Петя & Денислав

Сватбена фотография: Димитър Баръмски

Локация: Midalidare

Грим: Диана Колева

DJ: Николай Колев