Любители сме на различните сватби, двойките обичащи вятър в косите и търсещи допир с природата.  Една бърза онлайн среща беше достатъчна, за да усетим, че Анжела и Георги са нашите хора. Разказаха ни за непознато до момента място, с безкрайни лозя и организация на сватбата, която включва ритуал и парти. Учудващо просто, нали? И точно това е чарът на такива сватби, в които фокусът е върху настроението и атмосферата, а не върху сложната организация.

Сватба във Вила Юстина – една емоция сред лозята

С нетърпение дочакахме септември, когато се озовахме високо над безкрайните лозя на Вила Юстина. Началото на есента се виждаше в клоните на дърветата, но слънцето напичаше, а вятърът от любимите Родопи подухваше от всички страни. Обстановката беше перфектна за изнесения ритуал. Последваха кратки поздравления придружени с емоция, след което направо стартирахме с първи сватбен танц.
Слънцето започна да се спуска на хоризонта, огрявайки лозята с мека светлина. Въпреки, че младоженците не искаха сватбена сесия, все пак дружно избягахме между редовете, за да поемем дъх от натрупаната емоцията, и да се подготвим за партито. А то беше запомнящо се! За първи път присъствам на сватба без DJ, но за сметка на това с рок банда, сърдечна гайдарска формация и истински сръбски оркестър. Цяла вечер те се редуваха и създадоха неповторима атмосфера! Хубавото вино на избата така и не опитах, но емоцията ще помня дълго време.

Сватбен фотограф: Димитър Баръмски
Локация и организация: Вила Юстина