Цвети – бъдещата булка, се свърза с нас още през ноември предходната година. Бързо организирахме среща, на която да изговорим детайлите, така че сватбеният ден да е максимално подреден и удобен за снимки. Изборът на сватбен фотограф беше важна стъпка от организацията на сватбата им, така че тя не се поколеба да ни резервира още на срещата. Самата програма включваше подписване в отделен делничен ден, а в дена на сватбата щеше да има църковен брак, сесия и парти. Забелезва се тенденция, в която все по-често младоженците отделят подписването в друг ден, тъй като това улеснява много и без това натоварения график по време на сватбата.

Сватбена фотосесия в центъра на София

Централната част на града създава предпоставка за ритуал, църква и сесия, които да се случат сравнително лесно на пешеходно разстояние. При Цвети и Станислав разделихме сватбената сесия на две части-  преди църквата и след нея. Започнахме от прекрасния тих площад зад ЦУМ, след което продължихме зад Художествената галерия. Просто се разхождахме, като през цялото време държахме да имаме повече естествени сватбени снимки, без много излишно позиране.  За нас е важно да улавяме онези естествени моменти, които след това да носят индивидуалната история на всяка двойка.

Парти в Резиденция Тера

Резиденция Тера е едно от най-предпочитаните места за сватба в София. Тя дава възможност за изнесен ритуал на открито, който създава едно по-приятно настроение от старите и със соц излъчване ритуални зали. Също така има опция за уелкъм дринк за гостите, като по този начин те ще прекарат приятни мигово в усмивки и сладки приказки, докато чакат младоженците от фотосесията.

Партито на младоженците продължи в новата и светла зала на резиденцията, където се получи добра танцувална атмосфера, с много смях и положителни емоции, а това е прекрасна възможност за всеки сватбен фотограф да разгърне потенциала си. 🙂

Тук бих искала и аз, от името на двама ни, да споделя мнение и да изкажа благодарност към вас! Благодарим за страхотните снимки, направени в точния момент, запечатали незабравими спомени! Приказни кадри, професионализъм и бърз срок на изпълнение. Радваме се, че вие бяхте нашите сватбени фотографи!
Цвети и Станислав

Сватбена фотография: Димитър и Наталия

Кинематография: Пламен Бижев

Диджей: Стиви

Място: Резиденция Тера