За сватбата на Светла и Еди с нас се свърза тяхната кума – Ани, която изключително много се вълнуваше от цялата организация. Уточнихме всички детайли от разстояние, тъй като младоженците живеят в Кувейт, а кумувете от своя страна в Дубай. Организирането на сватбен фотограф от разстояние не е никак трудна задача, стига да има директна комуникация между страните и се уговори всичко предварително, което след това много помага при протичането на сватбения ден.

Сватбена фотосесия в стария град на Пловдив

Семплата организация на сватбата им, ни позволи да съобразим времето за сватбени снимки, така че да не бързаме прекалено много по павираните улици на стария град в Пловдив, където направихме сесията им. След това продължихме с изнесен ритуал и вечерно парти в хотел Цариград Първомай. Светла и Еди се оказаха супер готините и позитивни младоженци. Макар и от далечна Нигерия, Еди бързо схвана нашите сватбени традиции и с лекота следваше всеки ритуал. Част от гостите, също ни показаха завидни танцувални умения, а кулминацията беше с нигерийски танц в традиционни дрехи.

Благодаря на кумовете за невероятния подарък – сватбените фотографи, и най-вече на Ани за избора. Аз не обичам да позирам, както и да съм център на внимание, но да си призная с Митко и Наталия ми беше толкова спокойно и приятно, чак не ми се искаше да свършва този ден. Целия ни празник е запечатан с такъв усет и професионализъм че всеки път когато разглеждам снимките изживявам цялата емоция отново. Благодаря ви за най-уникалната история в снимки!
Thanks so much for the wonderful shots. It was so easy working with professional people like you. Hope to meet you guys again!
Светла и Еди

Сватбена фотография: Димитър и Наталия

Видеозаснемане: Video Style

Сватбена декорация: Петя Маркова

Грим: Красимира Петкова

Дисководещ: DJ Ицо