Сватбата на Светла и Дани е една от най-веселите, които сме снимали през изминалия сезон. За нас беше изключително забавно да бъдем техни сватбени фотографи. Доброто им настроение бе видимо още от подготовките, които преминаха с много искрен смях и шеги. От своя страна, краденето на булката бе съпътствано със завидни катерачески умения от страна на Дани. Той успя да изненада в гръб “защитата” на Светла, но това не го спаси от допълнителните предизвикателства, с които трябваше да се справи.

Фотосесия в парк Врана

Продължихме със сватбена фотосесия, която направихме на едно от любимите ни места за сесии в рамките на София –  Резиденция Врана. Паркът е просторен и сенчест, така че има достатъчно места, на които да се направят снимки. Отново прекарахме час и половина в смях, много танци от страна на младоженците и много емоция, която запечатахме в красиви сватбени снимки. Мястото предразполага за

Сватба в Монтесито

След сесията имаше изнесен ритуал в градината на Монтесито. Двамата си казаха заветното “да” под бурните овации на множеството приятели и роднини от всички краища на света. Купонът продължи с много танци, игри, различни изненади и най-голямата – серенада от страна на младоженеца за булката.

Много, много, много се радваме, че се доверихме на Art Photo Story – Сватбена фотография, които увековечиха нашия празник в прекрасни кадри. Снимките ни са изключително разнообразни – запечатани са многото шантави ситуации, но и прекрасните емоционални моменти. Благодарим ви, Хора, продължавайте в същия дух!
Светла и Дани

Фотографи: Наталия Калчева и Боби Манов

Сватбена фотосесия: Парк Врана

Локация: Ресторант Montecito