Познаваме Жана и Ренато от две други сватби, на които те са били гости, така че още от самото начало знаехме, че ни очаква голям купон на сватбата им. Комуникацията ни премина в приятелски закачки,  а ние направихме всичко възможно да дадем идеи и съвети как денят да бъде наистина незабравим. Начертахме план за късна подготовка, време за католически църковен брак, сесия, изнесен ритуал и парти на открито. Направихме го по начин, така че денят да не бъде прекалено натоварващ и задължаващ.

Сватба в Евксиноград

За локация на партито бяха избрали резиденция Евксиноград – мечтана дестинация за всеки сватбен фотограф. Има красива огромна градина, възможност за изнесен ритуал и множество места, където да се направи сватбена фотосесия. Същевременно с това се усеща лек морски бриз, който влияе много благоприятно през горещите летни дни.

До този момент не бяхме снимали там, но знаехме че мястото е прекрасно за градинска сватба. Започнахме сесията от самия дворец, после продължихме с бира в ръка из градините, където доста се посмяхме и дори потанцувахме буги-буги. 🙂
От своя страна партито беше изчистено от клиширани ритуали, а невероятна реч на кума още в началото усмихна и развесели всички гости. Последва първи сватбен танц, след което бандата на Пецата взриви дансинга, който не остана нито за момент празен до нашето тръгване. 🙂

Много повече от ‘просто’ фотографи! Поддържах връзка с Димитър и Наталия в продължение на около 7 месеца по време на подготовката за сватбата ни. Те ни дадоха страхотни съвети, предложения и препоръки, без които сватбата ни определено нямаше да бъде това което беше. Преди сватбата обсъдихме с тях нашата идея за снимките и крайния резултат е повече от това, което очаквахме. Страхотни професионалисти, хора и вече приятели!
Jane and Renato

Сватбена фотография: Димитър и Наталия

Кинематография и дрон: Пламен Бижев и Мариян Ташев

Банда: Бандата на Пецата

Диджей: DjWilly

Сватбена агенция: Елемент

Локация: Евксиноград