Организацията на сватбата включваше бърза подготовка и взимане на булката, църковен ритуал и подписване в Пловдив, след което сесия. За място на своето парти младоженците бяха избрани Естера Вини – място, което тепърва ще набира своята популярност за сватби близо до Пловдив.

Градинска сватба в Естера Вини

Въпреки горещото време, имахме достатъчно време да направим снимки на няколко различни места. Започнахме с крепостта край Перущица, след което продължихме в горичката и лозята на Естера Вини. Разбира се, не пропуснахме да се възползваме и от невероятния залез, който се открива от мястото.
След като слънцето залезе и стана приятно и прохладно, настъпи време и за същинската част – купон и луди танци около басейна. Това нямаше как да не се отрази и на снимките, които се получиха щури и с много забавни моменти. Истинско удоволствие бе да сме част от една неспираща еуфория, която е обзела млади и влюбени хора, обградени от своите близки и многобройни приятели.

Не ни беше нужно много време да изберем Димитър и Art Photo Story за важната задача да заснеме нашата сватба (като се има предвид, че нямахме видеозаснемане). Достатъчен бе един непринуден телефонен разговор, включващ и приятелски съвети, както и разбира се разглеждане на портфолиото им. Направиха ми впечатление различният поглед и стил на работа. Не просто добре обработени снимки на графична програма, а истинска история, която те разказват по най-добрия начин.
Мога да потвърдя, че напълно оправда очакванията ни – кадрите са умело уловени, обработката напълно пасва на духа на нашата сватба. Както самия Димитър ми каза (а и се оказа прав), ще го забележите в началото, по време на фотосесията и на края на сватбата си Не знам как и кога, но е успял да улови всички страхотни моменти! ?
Благодарим ти за всичко,
Н & Н

Сватбен фотограф: Димитър Баръмски

Локация: Естера Вини

Декорация: Цветомила Станчева