Смело можем да твърдим, че сватбеният ден на Нели и Иван е един от най-щурите, които сме снимали и за нас беше истинско удоволствие да бъдем техни сватбени фотографи. Сватбата им беше романтична, много весела и изпълнена с усмивки. При всеки от младоженците имаше бурна компания от добри приятели, които повдигаха настроението. Ритуалите по взимането на булката и пристигането на младоженците бяха интересни и нестандартни, прудружени с много смях и емоция.

Сватбена фотосесия във Велико Търново

При предварителното обсъждане на графика решихме да разделим фотосесията на две. Първата част направихме из познатите ни места във Велико Търново, а втората се случи на летището в Горна Оряховица, където използвахме самолетите като фон. Разбира се, не пропуснахме и хеликоптера, с който младоженците излетяха, за да се появят по ефектент начин на брачната им церемония в резиденцията.

Красиво място за сватба в Арбанаси

Арбанаси Палас е перфектното място, на което може да се направи красива градинска сватба в италиански стил. Има възможност за изнесен ритуал, а също така е с много автентична атмосферата – с дух на тежък соц, което си има своя невероятен чар. 🙂
Партито се проведе на открита тераса с невероятна гледка към Велико Търново. Купонът беше динамичен, изпълнен с много танци, изненади към младоженците и музикални изпълнения на живо.

Работата с вас беше истинско удоволствие. Мисля, че сте страхотен тандем, може би защото сте партньори и в личния си живот и се познавате достатъчно добре, както и защото имате сходни усещания за красивото. Незнам дали ви се сторихме притенциозни младоженци, но истината е, че имахме големи очаквания за нашата сватба, положихме много усилия и най-важното е че всичко се получи, както си бяхме мечтали. Радваме се, че бяхте час от нашата приказка. Имаме страхотни спомени и кадри, за което благодарим!
Нели и Иван

Фотографи: Димитър и Наталия

Видеозаснемане: HALDIGITAL97

Грим: Слав Анастасов

Място: Арбанаси Палас

Група: Неделяна Христова