Mесец май, петък, тринадесети – кой казва, че това е фатализъм? Определено това не са Рая и Мишо, чието запитване дойде седмица преди сватбата. Съвпадение или не, но и първата ни сватба преди години в Шато Копса се случи по същия начин. Винаги импулсивните решения на младоженци водят до позитивна емоция в нашата работа. Поради тази причина, въпреки натоварения ни график в този месец, поех ангажимент да бъда техен сватбен фотограф. Организацията включваше подготовка, след това църковен брак в Карлово, изнесен ритуал с коктейл на поляната пред винарната, фотосесия и накрая купон.

Шато Копса – място за сватба в италиански стил

Всеки е чувал за красивите бутикови италиански сватби, които се правят в Тоскана. Шатото придава именно това усещане за спокойствие и слънчево настроение. Предимството на мястото е, че дава възможност на хората да се отпуснат, поговорят, пият по чаша хубаво вино, преди да започне “тежката” вечер. През това време младоженците и фотографът се разхождат из лозята и се забавляват по време на сватбената сесия докато слънцето залязва. Разбира се, важно е да се отбележи, че има и възможност за ритуал на открито, което още повече улеснява организацията на една сватба.

Партито беше организирано в приятната обстановка на ресторанта. Гостите изключително много се забавляваха и буквално постоянно имаше хора на дансинга. Кулминацията настъпи, която се появи вечерната изненада в лицето на брас формация “Виво Монтана”.

Изключително сме доволни от Димитър и творчески, и организационно. Снимките, които направи от събитието и от подготовката му, са страхотни. Благодарни сме му за артистичността и ангажираността, които прояви към нас и този незабравим за нас ден …и нощ 😉
Рая и Мишо

Сватбен фотограф: Димитър Баръмски

Място: Шато Копса

Brass band: Vivo Montana