Обичаме да пътуваме и снимаме на нови дестинации. Kогато Деян и Маги се свързаха с нас за сватба в Стара Загора, очаквахме това да бъде поредното приключение. Усетът ни не ни подведе и веднага след срещата с тях, знаехме че това ще е една много забавна сватба. Организацията включваше подготовка и църковен брак в Стара Загора, след което изнесен ритуал и парти в Старозагорски минерални бани.

Графикът позволи да имаме достатъчно време за сесия, за да сменим няколко различни локации. Това ни дава прекрасна възможност да направим разнообразни сватбени снимки. От друга страна и самите младоженци имат време за кратки почивки, особено когато навън е изключително горещо.

Започнахме от емблематичния за града мемориален комплекс със Самарското знаме, след което нетипично за една сватбена сесия се отбихме до баскетболно игрище. 🙂 Много е забавно да снимаш, как младоженци облечени в официално сватбено облекло играят баскетбол, защото в това има символика за тях. След кратка баскетболна почивка се отправихме към Старозагорските минерални бани, където завършихме и сватбената фотосесия.

Сватба в хотел Калиста

Снимките продължиха с много красив ритуал на открито, а след него направихме и такива с гостите. Мястото е изключитено подходящо за сватби. Има просторната градина за изнесен ритуал и дава добра възможност за настаняване на по-голяма бройка гости – както в ресторанта, така и в самия хотел.

Със залязването на слънцето започна и партито. Като сватбени фотографи винаги се впечатляваме, когато снимаме в Стара Загора или района, тъй като сватбите са изпълнение с много емоция, изненади и незатихващо темпо. Младоженците откриха купона със страстен танц, който предизвика бурни овации и даде началото на лудо парти.

Изборът на фотографи за нашата сватба беше един от най-лесните и единодушни избори, които сме правили. Още след среща ни с Димитър и Наталия разбрахме, че това са нашите хора, хора които само с поглед успяваха да разчупят “дървеното поведение” в нас. Благодарим Ви, че бяхте страхотни… и ако се женим за 2-ри път, пак на вас ще звъннем 🙂
Деян и Маги

Сватбена фотография: Димитър и Наталия

Сватбено видеозаснемане: Пламен Бижев

Сватбена агенция: Мелодика

Диджей: DJ Ivcho

Сватбена рокля: Atelier Ivoire

Локация: СПА хотел Калиста