Колкото и странно да звучи, с Теди и Виктор успяхме да се видим за първи път в деня на сватбата им. Посрещнаха ни усмихнати и щастливи хора, без притеснение в комуникацията. А това ни даде възможност да започнем снимките в една непринудена и разчупена обстановка. Подготовката им започна в пределите на голф клуб Света София в Равно поле, което позволи късно начало на сватбения ден. А какво по-хубаво от добре наспали се и свежи участници в сватбата.
Без излишно напрежение, всички бяха готови навреме за първата среща между двамата, след което се отправихме към Лозенски манастир Петър и Павел, за да започнем с венчавка. Веднага след нея последва коктейл с изнесен ритуал на обширната и безкрайно зелена поляна на голфа.
Противно на всеки сватбен ден, сватбена сесия нямаше. Не защото не е останало време, а защото Теди и Виктор бяха решили да обърнат повече внимание на хората около тях, вместо да залагат на снимки. Е, ние като сватбени фотографи и за собствена провокация, успяхме да откраднем някой друг кадър преди младоженците да започнат с танцувалната част на вечерта. 🙂
Партито продължи в приятната обстановка на ресторанта, който беше декориран с много красива зеленина. Много танци, певци на живо и много емоция – това бяха малка част от акцентите на вечерта.

Сватбен фотограф: Димитър и Наталия Баръмски
Сватбена организация: Wed Etiquette
Декорация: Цветомила Станчева
DJ: Емил Андреев
Рокля: Sarah Hirsch 
Локация: Голф Клуб Света София