Краят на юни месец ни завари в Априлци за една различна сватба в полите на Стара Планина. При мисълта, че ще снимаме близо до природата, сетивата ни се изострят, а желанието ни за творчески подход в снимките силно се засилва. Сватбата на Дени и Момчил беше прекрасната предпоставка, в средата на натовареният сватбен сезон, да се заредим с енергия и вдъхновение. Графикът им включваше подготовка, църковен брак, сесия, ритуал и парти на открито.

Сватбена сесия в планината

След църквата бързо се организирахме и започнахме сесията сред природата в околностите на града. Край Априлци има неизчерпаеми възможности за красиви снимки. Разходихме се край реката, качихме се в гората, а накрая се полюбувахме на величествената гледка към първенеца на района –  Марагидик. Времето за сесията мина неусетно и ако зависеше от нас, може би щяхме да продължим със снимките докато слънцето не залезе.

Сватба в хотел Марагидик

Огоромната градина на комплекса дава възможност за сватбен ритуал на открито, от което се бяха възползвали и нашите младоженци. Слънцето вече залязваше, когато партито започна с танци и закачки от страна на гостите. Имаше много изненади, които караха всички да се усмихват и създаваха онова приятно усещане за веселие, характерно за сватбите на открито.

За нас всичко мина като на сън. Подготовката за сватбата така ни улиса, че когато самият ден настъпи, всичко мина толкова бързо. Ние сякаш не осъзнахме колко много положителна енергия сме получили. След края на този специален ден остана споменът, една сладка тъга от това, че той е свършил…. и снимките. Когато видяхме снимите на Димитър и Наталия ни обзе топлина. Сякаш отново се върнахме в Нашият ден. Те са успели да уловят настроението, запечатали са миговете ни на радост. Пренесохме се на хорото и в прегръдките на нашите близки. Благодарни сме и за кадрите, които сме пропуснали в цялата еуфория. Наталия и Митко, Благодарим ви, че разпознавахте и уловихте нашите ценни мигове!
Деница и Момчил