Как се организира градинска сватба?

На този въпрос може да ви отговори (и то на прекрасен български) нашата красива руска булка Юлия, която буквално за два месеца успя да организира своя сватбен ден през юни, като за това имаше силен жокер в лицето на сватбена агенция WedEtiquette. Очертаваше се голяма интернационална сватба с гости от България, Русия, Франция, Испания и къде ли още не. Винаги много се вълнуваме, когато има разнообразие от културни различия, тъй като вечерният купон се превръща в страхотно приключение, изпълнено с луди емоции.

Удобно е, когато за подготовка на булката се избере артистично и светло място, където могат да се направят красиви и различни сватбени снимки. То може да е различно от дома и да е близо до местата за ритуали. Така денят се нарежда още по-добре, тъй като остава достатъчно време за сватбена сесия – време, което иначе се губи в излишно пътуване и търсене на места за паркиране. Църковният ритуал се състоя в храм “Свети седмочисленици”, след което направихме сватбена сесия около него и в центъра на София.

Градинска сватба във Вила Екатерина

След фотосесията, празненството продължи с коктейл в прекрасната градина на “Вила Екатерина”. Това даде възможност да се направят снимки с гостите, а и самите младоженци да отдъхнат с чаша в ръка след “тежката” сватбена сесия. Слънцето бавно се спускаше на хоризонта, а настроението ставаше все по-живо под фона на приятна музика. Беше време за вечерното градинско парти на открито, а дансингът не остана нито за секунда празен, без значение дали имаше бърза танцувална музика или задушевни танци за влюбените двойки.

Здравейтe! Сега разгледахме с Радко снимките… много красиви снимки !!!! Много!!! Благодарим Ви много!!! Гледахме с големи усмивки и двамата, и с хубави емоции!!! Благодарим Ви за спомените, които сте направили за нас!
Юлия и Радко

Сватбена фотография: Димитър и Наталия

Видеозаснемане: NeoDigital Studio

Организатор: Сватбена агенция Wed Etiquette

Място: Хотел Вила Екатерина