Обожаваме всяка градинска сватба във Вила Екатерина! Те винаги носят настроение и много се зарадвахме, когато Цвети и Никола се свързаха с нас. Искаха да имат сватба, която да бъде без излишно напрежение и бързане. Съответно от нас, като сватбени фотографи, очакваха да не ги “измъчваме” с много сесийни снимки. Държаха да отразим емоционално сватбения им ден, такъв какъвто е бил – без излишно режисиране.
Организацията започна с подготовка, след което направихме бърза и кратка сесия преди да са дошли всички. Усмивките не слизаха от лицата им, така че половин час ни беше напълно достатъчен, за да заснемем тяхната емоция в района около Вила Екатерина. Програмата продължи с коктейл в прекрасната градина и изнесен ритуал след него. Това даде възможност да се направят снимки с гостите, а и самите младоженци да отдъхнат с чаша вино в ръка.
Слънцето бавно се спускаше на хоризонта, а настроението ставаше все по-живо под фона на приятната музика. Страхотният залез ни позволи да направим още няколко кадъра на двамата преди да започне партито. А дансингът не остана нито за секунда празен, без значение дали имаше бърза и жива музика или задушевни танци за влюбените двойки.
Така че, ако искате градинска сватба, без притеснение от настроенията на времето, то Вила Екатерина е перфектното място. 😉

Сватбен фотограф: Димитър и Наталия Баръмски

Кинематография: SkyTrip Studio

Озвучаване и водещ: Ивайло Тахчиев

Парти: Веси Бонева и Светлин Къслев

Рокля – CarrieWedding.com

Локация: Вила Екатерина

Флористика и декор: Exclusive Event & Decor