Градинските сватби са голям хит, но мoже ли всеки етап от една такава сватба да се случи само на една локация? Може, стига младоженците да са усмихнати и лежерни, а мястото да e нивото на Вила Екатерина. Обожаваме романтичните сватби там! Те винаги носят настроение и много се зарадвахме, когато Цвети и Никола се свързаха с нас за сватба там. Искаха да имат сватба, която да бъде без излишно напрежение и бързане. Съответно от нас, като сватбени фотографи, очакваха да не ги “измъчваме” с много сесийни снимки, а по-скоро да отразим емоционално сватбения им ден.
Организацията започна с кратка подготовка, след което направихме бърза сесия. Усмивките не слизаха от лицата им, така че половин час ни беше напълно достатъчен, за да запечатаме тяхната емоция в района около вилата.
След фотосесията, програмата продължи с коктейл в прекрасната градина и изнесен ритуал след него. Това даде възможност да се направят снимки с гостите, а и самите младоженци да отдъхнат с чаша в ръка. Слънцето бавно се спускаше на хоризонта, а настроението ставаше все по-живо под фона на приятна музика. Страхотният залез ни позволи да направим още няколко кадъра на двойката преди да започне партито. А дансингът не остана нито за секунда празен, без значение дали имаше бърза и жива музика или задушевни танци за влюбените двойки.

Сватбен фотограф: Димитър и Наталия Баръмски

Кинематография: SkyTrip Studio

Озвучаване и водещ: Ивайло Тахчиев

Парти: Веси Бонева и Светлин Къслев

Рокля – CarrieWedding.com

Локация: Вила Екатерина

Флористика и декор: Exclusive Event & Decor