Влюбени хора, усмихнати и близки приятели около тях, достатъчно време за всичко, красиви места за снимки, Мидалидаре – все съставки, които са предпоставка за една красива сватба. Винаги се вълнуваме, когато в разгара на лятото имаме подобен род приключения. Карат ни да усетим много силно обстановката и средата, в която снимаме. Зареждат ни!
Малките сватби до 60 човека са много различни. При тях няма тежка организация, няма липса на време, липсва безкрайно тичане от една точка до друга. Има влюбена двойка, много истински усмивки около тях и един сватбен фотограф, който да запечата всичко такова, каквото е било. Историята няма нужда от подправки, а само от истинска емоция.
Сватбата на Таня и Димитър започна с късна подготовка на по чаша хубаво вино.  Младоженецът очакваше нетърпеливо да види своята половинка, а емоцията му беше една от най-искрените, които сме снимали. Нямаше я излишната навалица от хора около тях – само те двамата. Продължихме с бърза сватбена фотосесия в гората, преди да е започнала официалната част на сватбата. Това е добър вариант, когато не искате гостите ви да чакат, докато вие се снимате.  След това дойде ред на изнесения ритуал, църковен брак и разбира се партито на открито. А то беше озарено от невероятни светлини и заря, за да бъде помнено дълго време.

Сватбен фотограф: Димитър Баръмски

Локация и организация: Мидалидаре

Рокля: Carry Wedding