Горска сватба във Forest Houses: Където Любовта среща Природата

В сърцето на планинската гора и под зелените корони на дърветата, Forest Houses представляват уникалната обстановка за една вълнуваща горска сватба. Този магичен кът, заключен в природата, съчетава романтиката с изобилието от зеленина и свеж въздух. Планирането на горска сватба изисква особено внимание към детайлите и хармонията с природата. Forest Houses предоставя идеалната обстановка за този вид събитие.
Петя и Никола знаеха тези детайли, тъй като мястото беше любимо за тях – били са на почивка там и вече го свързваха с незабравими спомени. Бяха избрали вариант за празненство само с най-близките им хора. След подготовката имаше изнесен ритуал с гледка към гората, която служи като фон на този най-важен момент от всяка сватба. Шепотът на вятъра и чуруликането на птиците добавят допълнителна щипка магия в цялата церемония. След нея имаше уелкъм дринк, на който младоженците приеха своите поздравления и всички дружно пиха по няколко бутикови коктейла от Travel Coctails.
Малко преди залез направихме и фотосесията, а местата за снимки из комплекса са буквално неизчерпаеми. Цялостната среда е изключително зареждаща и отпускаща, което допринесе за една по-интимна обстановка за Петя и Никола, докато малкият им игрив и рошав приятел тичаше около нас. 🙂 Използвахме всяко кътче и възможност за снимки, а меката светлина падаше прекрасно, процеждайки се между дърветата.
Сватбената вечеря беше организирана под открито небе. Сигурни сме, че този момент ще остави всички присъстващи с чувство на вълнение и възторг, чрез които ще помнят дълго този специален ден.