Сватбата на Диди и Краси беше една наистина динамична и емоционална бохо сватба, не само за тях, но и за нас. Сериозната организация, продължила две години заради пандемията, беше дала възможност на Диди да се развихри и да направи всичко по декорацията сама. Беше изпипала всеки детайл до съвършенство. Като започнем от роклята, пристигнала от далечна Нова Зеландия, та стигнем до пипкавите спирали и капани за сънища, които са задължителен елемент за всяка бохо сватба.
Програмата също беше доста натоварена и имайки предвид топлото време, и доста амбициозна за изпълнение. Имаше стриктен тайминг и наличие на всички елементи от една сватба. Нооо, както винаги сме казвали, когато има настроение и забавление, часовете преминават неусетно.
Возехме се из тесни пътища, сменихме няколко локации, тичахме из полята, летяхме, гонихме залеза, дивяхме след него на дансинга – пълна лудница. Изобщо, кеф голям! И въпреки голямата умора, в края на деня е важно да си кажем – струваше си, беше яко! На тях благодарим за преживяването, а на вас оставаме да се потопите поне малко в тази динамика! 🙂


Сватбен фотограф: Димитър и Наталия Баръмски

Кинематография: SkyTrip

Водещ: Вихрен Недялков

Локация: гр. Елена