Сватбени рокли – лесен или труден избор?

Ние, като сватбени фотографи, можем смело да твърдим, че сме виждали всякакви модели сватбени рокли. Практиката ни показва, че повечето булки наблягат на дантелата, което седи изключително нежно и почти на всяко тяло изглежда стилно и красиво. Съветваме ви много внимателно да изберете вашата сватбена рокля, дори ако имате възможност да се посъветвате със специалист и да я изработят по ваши мерки. Често се случва в бързината и разбира се ограничения бюджет, булката да си избере неподходяща сватбена рокля, която в сватбения ден да и създава хиляди неудобства.

Много е важно да съобразите вашата рокля с вашата структура. Има множество модели, които не седят добре на определени пропорции. Например – рокля тип “бюстие” е крайно неподходяща за по-едри жени, тъй като силно подчертава гърба, ръцете и т.н. По-ниските момичета също трябва да съобразят своята рокля, тъй като ако тя е с твърде дълъг шлейф рискуват да я настъпват постоянно. Рокля тип “русалка” също подчертава вашите форми в областта на кръста и ханша. Така че ако не желаете те да бъдат акцентирани, можете да тествате по-ефирна рокля. През този сезон бяха много актуални рокли с тюлена горна част, парче което играе роля на полуръкав. В повечето случай тя е декоративна, но придава по-нежна визия на вашите ключици, както и цялостно. Изборът на сватбена рокля може би е едно от най-важните неща, свързани със сватбения ден. Това е така, защото всяка жена мечтае да бъде булка и когато този момент настъпи, тя иска да изглежда забележителна и запомняща се.

artphotostory0200

Модните тенденции в булчинските рокли през 2017-та година

Ако сте решили да „вдигате“ сватба и все още не сте започнали с организацията, то сега е моментът, в който трябва да започнете да се ориентирате към актуалните сватбени тенденции за 2017-та година. Тъй като сме фенове на красивите неща, решихме да ви покажем какви са модните тенденции в сватбените рокли пролет – лято 2017-та. През април тази година се проведе Bridal Fashion Week. Бяха представени всички модели на световни топ дизайнери, които ще бъдат актуални през следващия сватбен сезон. От дълбокото деколте, до роклите със смъкнати рамене, както и големите масивни панделки на кръста. На фокус за следващия сезон ще бъдат дълбоките деколтета, придружени с флоралните 3D елементи и бродерии, които ще бъдат умело и стилно направени и актуални следващата година. Дълбоките V-образни деколтета се наблюдават при почти всяка нова колекция на повечето дизайнери като Marchesa, Oscar de La Renta, Lela Rose, Elie Saab и други.

bridals

 

Едно е сигурно – дизайнерите разчитат на смели булки, които искат да изглеждат елегантно, секси и стилни. Тенденцията на роклите със смъкнати рамене гръмко навлиза и при булчинските рокли. Много актуалнo ще бъде и лекото дантелено болеро, също така и огромните и масивни панделки – отзад на кръста, на врата и т.н. 

bolero

pandelki

Новата ера на сватбените рокли в цвят различен от белия

Carolina Herrera, Oscar de la Renta и Peter Langner всички те показаха модели с извънгабаритни панделки, които седят много добре на изчистени рокли. В нашата практика все по-често наблюдаваме, че навлиза тенденция да се предлагат рокли в различен цвят от белия – било то като детайл, или цялата рокля. Следващия сезон ще бъдат актуални пастелните цветове. Розовият кварц и бледосиньото ще разчупят представата ви за сватбена рокля. Дизайнери като Mira Zwillinger, Romona Keveza, Naeem Khan и Hayley Paige показват точно такива цветни модели.

rozovocolor-collage

Много обичаме работата и за нас е много важно клиентът да остане доволен от сватбените си снимки. Винаги търсим обратна връзка и се стремим да бъдем максимално полезни. В следващите редове можете да разгледате кратък списък на местата, от които нашите клиенти са останали доволни при избора си на сватбена рокля.

 

Carrie Bridal Boutique

Mille Bridal

Стоян Радичев

Romantika Fashion

Atelier Ivoire

Сватбен център София

Bridal House

Bridal Fashion