Обичаме да разказваме истории и няма по-романтичен и естествен начин това да се случи чрез ”love story” или годежна фотосесия. За нас, а и за двойките, които снимаме, са изключително зареждащи. Лишени са от типичната забързаност на официалните събития. Просто се разхождаме, комуникираме и фотографираме – чувства, емоции и докосвания. Държим светлината да е приглушена и омайна, каквито са взаимоотношенията между двамата – неповторими, тук и сега.
Мястото е без значение. Дали ще бъде градска или природна среда, решаваме заедно, но и двете си имат своя чар и уникалност.
Годежната фотосесия с Йоана и Мартин беше супер случайно приключение, но и толкова вълнуващо. Избрахме природна дестинация, която да отговаря на младия им див дух – района на язовир Пчелина. Пътувахме заедно. Така имахме възможност да комуникираме и да се забавляваме още преди да сме започнали със снимките. Вълнувахме се, но вече бяхме свалили всички притеснения, така че снимките да започнат сякаш се познаваме от години. И емоцията е налице – преживейте я с нас! 🙂