Цвети се свърза с нас още през ноември миналата година. Изборът им на сватбен фотограф беше важна стъпка от организацията на сватбата им, така че тя не се поколеба да ни резервира още на срещата. Самата организация включваше подписване в отделен делничен ден, а църковния брак, сесията и партито бяха в съботен. По този начин имаха достатъчно време за всичко, така че и ние от своя страна имахме повече от час, за да направим сватбена сесия из центъра на София.

Сватбена фотография в центъра на София

Центърът създава предпоставка за ритуал, църква и сесия, които да се случат сравнително лесно на пешеходно разстояние.  При Цвети и Станислав разделихме сватбената сесия на две –  кратка, преди църквата и втора част след нея. Започнахме от прекрасния тих площад зад ЦУМ, след което продължихме зад Художествената галерия. Разхождахме се, като през цялото време държахме да имаме повече естествени снимки, без много излишно позиране.  За всеки сватбен фотограф e важно да улавя онези естествени моменти, които след това да носят индивидуалната история на всяка двойка.

Партито продължи в резиденция Тера, където се получи добра танцувална атмосфера, с много смях и положителни емоции. 🙂

Тук бих искала и аз, от името на двама ни, да споделя мнение и да изкажа благодарност към вас! Благодарим за страхотните снимки, направени в точния момент, запечатали незабравими спомени! Приказни кадри, професионализъм и бърз срок на изпълнение. Радваме се, че вие бяхте нашите сватбени фотографи!
Цвети и Станислав

Сватбена фотография: Димитър и Наталия

Кинематография: Пламен Бижев

Диджей: Стиви

Място: Резиденция Тера