В последните две години се забелязва тенденция, която насочва младоженците към семпли и бутикови сватби. Сватбата на Ваня и Борислав беше точно такава – малка, подредена и всичко се случи на едно място, а именно любимото ми Мидалидаре. Започнахме директно от сватбената сесия, за която те бяха отделили над 2 часа, което ни даде възможност да сменим много различни локации за снимки. Като сватбен фотограф, винаги е щастие за мен да имам повече време, в което да експериментирам с младоженците. Имайки предвид, че сватбата беше началото на юли, времето беше изключително приятно и леко прохладно, което позволи да се забавляваме максимално, без да се притесняваме от напичащо слънце.
Ритуалите бяха подписване и венчавка и се случиха в голямата градина на шатото. След това партито продължи на открито около цветния фонтан. За приятната атмосфера допринесе музиката на сборен бенд , а имаше и скрити музикални таланти сред гостите на сватбата, които винаги изненадват всички.

Колкото пъти да разглеждаме снимките от сватбата ни, така и не ни омръзва (а ние сме ги гледали вече мноооого пъти). Наясно сме че, за да се получат толкова сполучливи кадри са важни не само хората пред обектива, а и човека зад него. Благодарим на Димитър, за това, че ни донесе много усмивки.
Останахме много впечатлени, когато за пръв път разгледахме снимките си. Първата дума, която ни дойде на ум, беше точно същата, с която описахме на Димитър как си представяме нашата сватба – стилна.
Който има намерение да направи сватбата си на открито, задължително трябва да ангажира Димитър. Когато той снима, независимо каква е прогнозата за времето, никога не вали. 🙂
Ваня и Борислав

Фотограф: Димитър Баръмски

Видеооператор: Владимир Петров

Място: Midalidare Hotel & SPA