Сватба в Пазарджик

Сватбата на Боби и Ники беше едно истинско предизвикателство за нас, тъй като  до момента не бяхме снимали в Пазарджик, а сватбата им беше през август, който е един от най-натоварените месеци за сватби. Те се свързаха с нас година по-рано, като се срещнахме в ресторанта, в който се проведе и тяхното сватбено тържество. Бяха сигурни, че ние ще бъдем техните сватбени фотографи, така че съобразиха организацията на сватбения им ден с всички съвети, които им дадохме. Тъй като живеят в Испания, през по-голяма част от времето, кореспонденцията протичаше основно в социалните мрежи или чрез имейл. Често комуникираме с младоженци, които живеят извън страната и подобен тип комуникация никога не е била проблем за нас.

Сватбата беше традиционна – с всички типични ритуали. Интересен и забавен елемент бе, че Ники и приятелите му са запалени мотористи, които взеха булката на мотор и направихме една сериозна и представителна обиколка на целия град. 🙂 Имаше достатъчно време за всичко, както го бяхме говорили на предварителната среща, така че всичко вървеше по график и без бързане.

Фотосесия в Пазарджик – къде?

Сесията направихме в парк остров “Свобода”, където имахме около час време под дебелите сенки на дърветата. Даже ни остана малко време за кратко разхлаждане под пръскачките на парка. 🙂  Там се намираше и ресторанта за вечерното тържество, което след бурни танци завърши с пищна заря над езерото.

Всеки път, когато гледаме тези страхотни кадри, ни връщат в най-прекрасния ден от живота ни. Без съмнение си личи във всеки уловен детайл, че правите това с огромна любов. Гледам ги и усещам как кожата ми настръхва, чувам музиката, която звучеше, думи, които някой ни казваше, дори и аромата от булчинския ми букет. Това усещане не се постига лесно. Вие не правите просто снимки, вие улавяте моменти. Това са чувства, които ще се съхранят завинаги, за да не се забравят и да живеят вечно.
Благодарим ви, че бяхте част от нашата приказка. Винаги ще бъдете неизменима част от нея.
Благодарим ви, Наталия и Димитър.
Боряна и Ники

Фотографи: Димитър и Наталия

Ресторант: Family гр. Пазарджик