Сватба в Монтесито

Сватбата на Деси и Мартин беше с приблизително 150 гости, което изисква голяма зала. Монтесито е добро място за тази цел, когато гостите са над 120 и е необходима градина за изнесен ритуал, както и възможност за хотелско настаняване. От друга страна залата е прекрасна за всеки сватбен фотограф, който държи на добрата осветеност и високото качество на снимките. Това винаги е огромен плюс за сватбените снимки, когато става дума за ефективна сватбена фотография.

Фотосесия във Врана

След обичайното крадене на булката се отправихме към Парк Врана, където предварително бяхме уточнили, че ще направим фотосесията. Мястото винаги е много приятно за снимки, тъй като има достатъчно количество сенчести места, а и липсват струпванията на хора, характерни лятно време по центъра на София.

След смях и положителна емоция, се отправихме към Семинарията, където младоженците сключиха църковен брак, а след това в двора направихме снимки с гостите. Последва изнесен ритуал в двора на Монтесито и след това парти в голямата зала.

Благодарности на Art Photo Story, че бяха част от нашия незабравим сватбен ден! С тях се работи леко и професионално. Изгледахме снимките вече десетки пъти с приятели и роднини, и с всеки следващ път ги харесваме все повече. Много е важно в този толкова важен ден в живота, докато всички са под напрежение, да имаш насреща спокойни хора, които знаят какво правят. Препоръчвам на бъдещите младоженци да не пропуснат да си направят и сватбени албумчета, уникален спомен за цял живот! Пожелаваме на екипа още много любовни истории да превръщат в “artphotostory”! 🙂

Поздрави Деси & Мартин Влахови

Сватбена фотография: Димитър Баръмски и Боби Манов

Видеозаснемане: Волк-Вижън

Място: Монтесито