Деси и Джими организираха своята сватба три месеца преди самата дата. Имаме щастието да познаваме Деси от фотосесия, която сме правили с нея. Беше ни изключително приятно, когато тя се свърза с нас, за да бъдем сватбени фотографи на нейната сватба. От своя страна Джими беше отворен за всякакви идеи и двамата съобразиха целия си график с нашите препоръки за сватбени снимки.

График на сватбата

За своята подготовка Деси беше избрала дома на щурата си кума. В нейната компания и тази на бутилка хубаво шампанско, всичко премина забавно и с много смях. Джими и кумът бяха в дома на младоженеца и като повечето момчета не даваха вид на особено притеснени главни участници в сватбата. След импровизирано и бързо “взимане” се отправихме към Храм “Света Троица” в кв. Редута, където младоженците сключиха църковен брак. Веднага след това потеглихме към дестинацията ни за снимки на летище София. В рамките на само половин час (температурата на въздуха гонеше 36 градуса) направихме сватбена фотосесия. Получи се една много различна и разнообразна сесия, което беше много зареждащо.
След снимките имеше време да се охладим на климатиците в колите, докато пътувахме към последната ни дестинация. Партито се състоя в дипломатическият клуб Глория Палас. Там започнахме с изнесен ритуал в градината на комплекса, след което продължихме с купон на открито. Нетипично, всички ритуали се случиха още в самото начало. Имаше много изненади, смях, огнено шоу и нестихващи бурни танци.

Ужасно много бихме искали да благодарим на Митко и Натали. Освен, че са изключително забавна и приятна компания се оказа, че правят и уникални снимки. След като си разгледахме снимките от сватбата се почуствахме все едно сме участвали във високо-бюджетна холивудска продукция и противно на очакванията, не разгледахме снимките веднъж, а постоянно си ги гледаме. Толкова са прекрасни, че всеки път ни карат отново да полетим над облаците и да се пренесем в атмосферата на този толкова важен и прекрасен ден за нас, да изпитаме всички емоции, които изпитахме тогава.
Много ви благодарим за прекрасния спомен!
Деси и Джими

Сватбен фотограф: Димитър и Наталия

Място: Дипломатически клуб Глория Палас

Дисководещ: Орлин Василев – Ото

Огнено шоу: Niki Ta